De Praktijk

Lees hier alles over de praktijk Fysio Vechtdal ( Nieuwleusen / Balkbrug).

De Praktijk

In onze praktijk bent u van harte welkom en bent u op het goede adres voor  het behandelen van klachten van het houdings- en bewegingsapparaat.

We werken met enthousiaste fysiotherapeuten die werken volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Specialisaties die aanwezig zijn binnen onze praktijk zijn: geriatrie fysiotherapie, kinderfysiotherapie, manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, sportfysiotherapie, orofaciaal fysiotherapie en algemene fysiotherapie. Tevens hebben we specialisten die schouderklachten en knieklachten behandelen. Ook trainingen voor mensen met long- en/of hartklachten of etalage benen kunnen we geven.

Onze missie is dan ook:

  • Fysio Vechtdal (Nieuwleusen-Balkbrug) is een praktijk voor fysiotherapie met veel specialisaties zodat we fysiotherapie aan kunnen bieden in brede en meest optimale zin.
  • Fysio Vechtdal (Nieuwleusen-Balkbrug) levert geïntegreerde multidisciplinaire eerstelijns gezondheidszorg en levert deze zorg voor alle inwoners van Nieuwleusen, Balkbrug en omgeving met als doel dat iedereen zo lang en zo goed mogelijk kan functioneren om die dingen in zijn leven te doen die voor hem of haar belangrijk zijn
  • We willen mensen met een gezondheidsproblemen optimale zorg  bieden, die leidt tot vermindering van de gezondheidsproblemen en daardoor zal leiden tot verhoging van de kwaliteit van leven.
  • We willen ernaar streven mensen met een gezondheidsprobleem volgens de kortste route zijn/haar doel te laten bereiken d.m.v. voorlichting, adviezen, actieve en passieve behandeling vanuit verschillende deskundigheden, passend bij het probleem.
  • We willen een inspirerende en boeiende werkomgeving hebben voor de werknemers, maar ook voor de mensen die behandeld worden.
  • We willen doelgericht werken volgens normen en waarden zoals integriteit, professionaliteit, klantgerichtheid, prestatiegedrevenheid, innovativiteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid.
  • Fysio Vechtdal (Nieuwleusen-Balkbrug) wil worden beschouwd als de meest gespecialiseerde praktijk voor geriatrie van Nieuwleusen en Balkbrug.
  • Fysio Vechtdal (Nieuwleusen-Balkbrug) wil een praktijk zijn waar “verwijzers” niet omheen kunnen.

Werkadressen:

Hoofdlocatie:

Para Medisch Centrum, Omloop 24, 7711 XD Nieuwleusen  

Para Medisch Centrum Nieuwleusen

Nevenlocatie:

Zorgplein Balkbrug, Molenweg 14, 7707 CD Balkbrug

Zorgplein Balkbrug

Nevenlocatie:

De Hulstkampen, Raiffeiesenstraat 1, 7711 JE Nieuwleusen